Buute Aovend BV De Dikke Stein

Beginnend op Vrijdag 15.11.2019 • 20:00
Categorieën: Carnaval
Gezien: 378

Grwaatste Aelser Buutte Aovent ( G.A.B.A.) op vrijdag 17 november a.s. in het Maaslandcentrum.
De vakantie zit er weer op en de dagen beginnen te lengen.
Nog effekes en de Grwaatste Aelser Buutte Aovent staat weer op de agenda. De organisatie Aelser Buut, onderdeel van Buiurtvereniging De Dikke Stein, heeft kosten nog moeite gespaard om weer een spetterende avond voor jullie in te vullen.

Toppers uit het Limburgse maar ook uit het Brabantse land staan te springen om bij ons op te kunnen treden, want een ding is zeker, het enthousiasme in de zaal waarvoor u verantwoordelijk bent is bij de optredende artiesten welbekend. 
Dit jaar treden voor u op: Jo Clahsen, Dirk Kouwenberg, Ger Frenken, Frank Schrijen, Boy Jansen, Fer Naus en Andy Marcellissen. 
In de pauze Aelser Artiesten, dit jaar de Patsj op Boys en M&M.

Meer info op de site www.aelserbuut.nl

Kaartreservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en die kunnen op 5 en 6 oktober tegen contante betaling in het Maaslandcentrum afgehaald worden tussen 19.00 en 20.30uur.

Indiien voorradig zal er dan ook vrije verkoop van kaarten ad € 12,50 per stuk zijn voor diegene welke nog niet gereserveerd hebben en dit evenement toch nog willen meebeleven.
Twijfel niet te lang want OP=OP.

 Aelserbuut.nl is er alles aan gelegen dit spetterende evenement zo gezellig mogelijk te houden en zelfs nog te verbeteren. Daarom bezoeken ze het jaar door verschillende artiesten die zowel gesetteld zijn als ook veelbelovende, wie dat is zijn op voornoemde datum te aanschouwen.

Een deel van de opbrengst wordt aan Aelser-verenigingen geschonken welke een sociale rol in het dorpsgebeuren vertolken. Afgelopen jaar was dat de ouderenvereniging St.Augustinus en dit jaar zal de Seniorenclub van de Sajelaire ondersteund worden.

U ziet het, al met al wordt er ook nog iets goeds gedaan met een schitterende lachavond.


Maaslandcentrum

Burg. Maenenstraat 45
6181 EA Elsloo
T: 046.4373575
M: 06.13324438
Contact