Dance Workshop door Free Your Mind And Dance

Donderdag 26.04.2018 • 20:00
Hits: 338

Mag ik deze dans?


In deze dansvorm leer je geen passen. Je hoeft dus niets te onthouden en je kunt het ook niet verkeerd doen. Dat is een goede start, nietwaar? We bewegen op verschillende ritmes en de muziek helpt om in beweging te komen. Je danst afwisselend alleen, samen met iemand anders en met de hele groep

In de dans is geen goed of fout. Het is je eigen unieke dans, je eigen dansschrift. Door middel van dansexpressie onderzoek je wat je beweegt, wat soepel voelt en als vanzelf gaat en hoe je je beweegt in de ruimte. Door middel van oefeningen verruim je je mogelijkheden en dans je je eigen dans.

In de dansexpressie gebruik je een universele en natuurlijke taal; de taal van het lichaam. Zonder woorden kun je zeggen wat je wilt zeggen. Het is mogelijk jezelf te uiten zoals je wilt, zonder dat je daarvoor woorden hebt. Het lichaam heeft een eigen wijsheid, een eigen gave om zich te uiten. Door allerlei oefeningen kom je steeds dichterbij jouw eigen unieke bewegingen. Daardoor begrijp je steeds beter je eigen uniekheid. Ik bied een plek waarin jij kunt oefenen en dansen om dat wat er in jou leeft en beweegt tot uiting te brengen. De muziek en de oefeningen zijn een middel om je daarbij te helpen. Deze vorm van dansexpressie is gebaseerd op de bewegingsanalyse van Laban.

Voorbeelden van thema’s zijn:
• Dansen in de ruimte
• Verbonden met de aarde
• Wat beweegt mij?
• Ik dans mijn eigen lichtheid
• Dansen met je handen

Elke les kan los gevolgd worden. Betaling is per les 10,- euro. Strippenkaart mogelijk. Graag vooraf aanmelden.

 

Co Wildeboer Schut
www.freeyourmindanddance.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 40 14 14 14


Maaslandcentrum

Burg. Maenenstraat 45
6181 EA Elsloo
T: 046.4373575
M: 06.13324438
Contact