Burendag & Open Dag DOC

Zaterdag 23.09.2017 • 14:00
Categorieën: Ontspanning
Hits: 259

Op de landelijke Burendag (Oranjefonds), zaterdag 23 september a.s., van 14.00 uur tot 17.00 uur, presenteert het Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo het nieuwe programma in het kader van “Het rondje bij de buren”.

Burendag 2017

Het nieuwe winterprogramma is klaar
Diverse aanbieders van cursussen en workshops (o.a. Volksuniversiteit en Gilde Westelijke Mijnstreek) zijn aanwezig om toelichting te geven over het cursusaanbod. 
O.a. de cursussen Frans, Spaans, Engels, Facebook, Werken met de Computer, Vilten, Vilten vervolg, Muziek luisteren, Bridge, Internetbankieren, Ipad/Iphone, Hoe werkt de Lokale Democratie, Aelser Plat, Fotografie, Surinaams koken, Grieks koken en workshops over Koken en Voeding, Werken met de Tablet, E-bikes, Yoga, enz.

Verder worden de onderwerpen aangekondigd die aan de orde komen in de serie “In gesprek met……..” Ook kunt u info krijgen over de ontmoetingsmiddagen en de wandelactiviteiten die georganiseerd worden.

Het Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo is een onderdeel van het Dorps Platform Elsloo en organiseert haar activiteiten hoofdzakelijk in het Maaslandcentrum, waar met ondersteuning van de gemeente Stein en diverse fondsen de accommodatie geoptimaliseerd en hernieuwd ingericht is voor het uitvoeren van de activiteiten.

Wilt u zich aanmelden als medewerker en op die manier uw bijdrage leveren? Wilt u daarover info krijgen? Dat kan ook op deze zaterdagmiddag. Ook kunt u suggesties kenbaar maken voor extra toe te voegen aktiviteiten. 
De entree is uiteraard vrij! Voor de (klein)kinderen is er een springkussen.
De koffie en een hartig hapje staan voor u klaar in het Maaslandcentrum aan de Burg. Maenenstraat 45 in Elsloo


Maaslandcentrum

Burg. Maenenstraat 45
6181 EA Elsloo
T: 046.4373575
M: 06.13324438
Contact