• slide1-zakelijk-paars
  • slide2-zakelijk-paars
  • slide3-party-rood
  • slide4-party-rood
  • slide5-concert-groen
  • slide6-concert-groen

# LET THERE BE ROCK # ZATERDAG 8 NOV #

Zaterdag 8 november 2014 is het weer zover...een stevige pot rock in het Maaslandcentrum!

Dit jaar hebben we drie fenomenale tribute-bands weten te strikken:
AC/DC by Crazy/Dasy
STATUS QUO by Belgian Quo Band
BRUCE SPRINGSTEEN by The Bruce Brothers

De voorverkoop ad Euro 9,50 is nu al gestart. In het Maaslandcentrum, bij Music Machine in Sittard, bij Muziekhuis Lyana in Stein of hier op de site >

ROCK POSTER 08.11.2014

CD release party Lambshade

Lamshade2013

Rockband Lambshade, met leden uit Elsloo en omgeving, presenteert op zaterdag 19 oktober haar 2e CD "No Bitter Smiles" in het Maaslandcentrum. 

Het tweede album van de band is geproduceerd door Wouter Budé (Moon Music), maar het bijzondere aan deze cd is dat hij volledig is gefinancierd door de fans. Middels een crowdfunding- campagne heeft de band de fans de gelegenheid gegeven om originele pre-order pakketten te bestellen. Dit met groot succes.

Lambshade heeft duidelijke ambities. Zo hoopt de band met het nieuwe album meer bekendheid te vergaren en daarmee optredens in binnen- en buitenland te scoren.

Om het publiek tijdens de cd release party op te warmen, zullen de bands Pavarana uit Stein en River of Brakelights uit Susteren een optreden verzorgen, waarna Lambshade het Maaslandcentrum zal laten zien wat de band waard is.

Het belooft zowel op muzikaal als op visueel gebied een unieke show te worden. Als afsluiting zal DJ Jungle Julia het publiek voorzien van een flinke dosis ‘rock- classics’, die door het Maaslandcentrum zullen galmen tot in de late uurtjes.

De presentatie is in handen van Pierre Lemmens en Jos Hanssen, ook bekend als de Knöppele. 
De cd-presentatie wordt gehouden op zaterdag 19 oktober in het Maaslandcentrum te Elsloo, aanvang 20.30 uur. De zaal zal om 20.00 uur open gaan. Entree voorverkoop Euro 4,00 Entree aan kassa Euro 5,00
Voorverkoop adressen: Maaslandcentrum Elsloo, Primera Stein, Drukkerij Knoben Elsloo, Muziekland Beek.

Christmas Rock&Roll Experience

{youtube}HFyxhKWFgxw{/youtube}

Beste Rock and Roll vrienden.

Wij willen jullie graag uitnodigen op ons Rock and Roll festijn de 26 december 2012.
Met super band “Big Shampoo” bekend van TV and DJ “Black Jack“ bekend bij vele r&r clubs, maar ook geliefd bij boogie woogie and swing liefhebbers.

Verder staan er old timers, jukeboxen, kleren en schoenen uit de fifties en sixties in origineel interieur.
Niet alleen om van te genieten, maar diverse spullen zijn ook te koop.
Natuurlijk zijn we de popcorn en American burgers voor de inwendige mens niet vergeten.
Het leukste/ beste danskoppel staat een mooie prijs te wachten.
 
Wij hebben ieder jaar op 2e Kerstdag een muziekavond. Die wordt elk jaar goed bezocht omdat iedereen het binnen hangen, de kalkoen en de afgezaagde Kerstprogramma's op tv moe is. Heerlijk om na die goede eetdagen eens flink te “rock and rollen’.

Voorverkoop gaat via onze website » klik hier.
Of bij ons in het Maaslandcentrum te Elsloo.
In de voorverkoop kosten de kaarten Euro 6,50 pp en aan de kassa (indien voorradig) Euro 9,50 pp.

Bezoekers in originele fifties outfit en bezoekende clubs (vanaf 20 personen) betalen aan de kassa ook slechts Euro 6,50 pp.
Groepen vanaf 20 personen betalen in de voorverkoop slechts Euro 5,00 pp (neem contact op)
 
Hopelijk mogen wij u verwelkomen op onze Rock and Roll Experience Night.....2e Kerstdag 26 december 2012 in Elsloo!

Saturday Night Fever • zat. 31 maart 2012

Het voorjaar lonkt, tijd om weer gaan te genieten....Hoe kan dat beter dan tijdens een bruisend soul-disco dance-event?! De eerste editie van een jaarlijks terugkerende dampende party: SATURDAY NIGHT FEVER

Place to be: Maaslandcentrum Elsloo op zaterdag 31 maart 2012.
On stage MISS FUNKFY FLY en dj Will Leurs!

Zaal open 20.00 uur aanvang 20.30 uur. Entree Euro 7.50

Verslag concert Fanfare De Maasgalm
29-10-2011

Ter ere van het 55 jarig bestaan van haar Maasgalmvrienden heeft Fanfare de Maasgalm Elsloo o.l.v. Guido Swelsen een galaconcert aangeboden op zaterdag 29 oktober in het Maaslandcentrum.
Deze avond werd weer een muzikaal pareltje. Zangeres Mella, een aanstormend talent, zong o.a. het succesnummer "A Night Like this" van Caro Emerald

Met dank aan Lokale Omroep Stein (LOS) voor beschikking stellen van deze opname

Voor meer informatie: Frans van der Avert • Scharberg 4 , 6181 GS Elsloo • tel 06 29 45 16 44 of 046 4862318 | fax 046 4862321

Movies in Concert 30 november

MoviesInConcert-Maasgalm-30.11.2013

Houdt u ook zo van een avond film kijken op het grote scherm ?
Wilt u een avond vol prachtige filmmuziek beleven ?

Ga dan zaterdag 30 november 2013 naar het filmconcert van Fanfare de Maasgalm o.l.v. Guido Swelsen in het Maaslandcentrum in Elsloo. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur.

U krijgt op deze filmavond muziek te horen en stukjes film te zien van o.a: Lord of the Rings, Pirates Of The Carribean, Ben Hur, The Incredibles en Platoon. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens in bioscoopstijl verzorgd.

Op de bühne staat een mega-groot scherm en de muzikanten zitten voor de bühne. Tussendoor zullen diverse ludieke personen de avond aan elkaar "praten."

Kaarten kosten maar €7,50 per stuk en kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis mee. Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Maaslandcentrum Elsloo, Bergmansbloemen en bij leden van de Fanfare de Maasgalm.

Houdt ook de facebookpagina (www.facebook.com/fanfaredemaasgalm) in de gaten. ‘Like’ en ‘Deel’ het concert en ‘Win’ gratis kaarten voor deze bijzondere avond!

Voor meer informatie: www.maasgalm.nl

Winnaars Steinse Toppers bekend!

Creatieveling Arthur Gorissen, voedselspecialist Mischa Hamers en medicijnengroothandel Mosadex zijn de Steinse Toppers 2012 geworden. De prijswinnaars zijn donderdag 22 november bekendgemaakt tijdens een ondernemersavond met ruim 100 bezoekers in het Maaslandcentrum in Elsloo.

De toppers ontvingen een kunstwerk gemaakt door Fons Verhoeve. Ondernemersvereniging Maaskant Stein en WijLimburg organiseerden de bijeenkomst met steun van de gemeente Stein en vele anderen.

Genomineerden:
Starters
•    Ik Ben Athur , Arthur Gorissen , 2D Annimaties (winnaar)
•    Martijn Laugs , Laugs Engineering , Technische Civil  
•    Zalencentrum Kerensheide / Tommie Rent, Tom Geuskens  
Gelukkigste ondernemer
•    Mischa Hamers 2BeServed, O.a. bekend als de TV- KOKKIN  (winnaar)
•    Anita Dukers ( Warme Bakker Dukers)  
•    Jos Derhaag ( Facility Management Service )
Snelste groeier
MOSADEX, medicijnengroothandel die de omzet van in 2011 naar € 1,43 mrd (was in 2010 € 1,36 mrd) wist te brengen, winst lag op € 32,7 mln (in 2010 € 29,9 mln) en er werken in totaal bij alle vestigingen 898 mensen (2010: 778), waarvan grofweg de helft in Stein.
Het bedrijf heeft zich 14 jaar geleden in Stein gevestigd vanwege de goede logistieke ligging. Mosadex  is Nederlands grootste logistiek bedrijf op het gebied van toelevering van medicijnen naar apothekers.

Algemeen Directeur A.A.M. van Esch  en de  Mananger Inkoop/Logistiek  J.Grispen van C.V Mosadex, namen als snelste groeier de prijs in ontvangst uit handen van burgemeester Barske. Foto Studio Janssen uit Stein.

Classic Rock Night

Zaterdag 17-11-2012 Classic Rock Night in het Maaslandcentrum met DEMON'S Eye en STEELER.

Demon's Eye is meer dan zo maar een Deep Purple Tribute band. Ze staan bekend als de beste en traden al op met de originele Deep Purple leden Ian Paice en Jon Lord.
Zanger Doogie White was voorheen frontman bij Rainbow en Yngwie Malmsteen en toert regelmatig met de Michael Schenker Group.

Demon's Eye speelt een complete set van 2 uur met het beste Purple en Rainbow materiaal en eigen songs van hun nieuwe CD "The Stranger Within"
Meer info www.demonseye.com

Het voorprogramma wordt verzorgd door Steeler uit Nederland, top Led Zeppelin tribute band. Zowel qua outfit, gitaarwerk en zang komen ze akelig dicht in de buurt van de originele Led Zeppelin. Meer info: www.steeler.nl

Voorverkoop Euro 15 bij o.a. Maaslandcentrum, Music Machine Sittard. Kassa Euro 19,50 (indien voorradig)

Organisatie i.s.m. roosterrockpromotion.

Video van concert Maaslandcentrum 17.11.2012

LBM Jeugdpodium 27-11-2011

11 jeugdorkesten uit alle hoeken van Limburg kwamen op zondag 27 november 2011 naar het Maaslandcentrum in Elsloo voor het LBM JeugdPodium. Zij kregen de kans om vrij, creatief en met veel plezier hun muzikale kunsten te tonen. Video »

Verslag CD Presentatie Ivo van der Bijl
08-10-2011

Jongstleden zaterdag 8 oktober werd in het prachtig verbouwde Maaslandcentrum het nieuwe album "Out here on my own" van Ivo van der Bijl voorgesteld aan een uitverkochte zaal. 

Onder de bezielende leiding van Arno op den Camp, eigenaar van Studio A Recordings uit Stein, hebben een aantal gepassioneerde muzikanten vele uren gewerkt om dit eerste album van Ivo perfect te maken.
De cd-hoes in de verfrissende, moderne huisstijl is ontworpen door Henk Sipers Grafische Vormgeving in Elsloo. 

Mede dankzij het prachtige licht en fenomenale geluid -verzorgd door de firma Hoevenaars uit Nuenen- beleefden zowel Ivo als de uitverkochte zaal een onvergetelijke avond.

Meer informatie op www.ivovanderbijl.com -ook bestellen CD- »

Met dank aan Lokale Omroep Stein (LOS) voor beschikking stellen van deze opname

Support

Sitemap
Disclaimer
Privacy Policy
Algemene Voorwaarden
Contactformulier

Partners

 

 

Sociale Media

 

 

UA-25861376-1