Ter ere van haar 120-jarig bestaan, presenteert Fanfare de Maasgalm Elsloo vol trots haar ‘Dinerconcert’. Een avondvullende, muzikale en culinaire reis langs de Mediterranée

Het Maaslandcentrum in Elsloo wordt op zaterdag 10 maart 2018 voor deze gelegenheid omgetoverd tot een heus restaurant waar u van een compleet 4-gangen menu kunt genieten. Het geserveerde diner zal muzikaal worden omlijst door Fanfare de Maasgalm met een passend repertoire.

Dinerconcert

De avond begint om 19.00 uur. Kaarten voor deze avond kosten €22,50 p.p. en kunt u enkel en alleen in de voorverkoop bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij de leden van de fanfare of bij het Maaslandcentrum te Elsloo. U kunt zowel losse plaatsen als hele tafels reserveren.

Wanneer u voornemens bent met een grote zakelijke groep deze avond bij te wonen, informeert u dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de mogelijkheden.
Wees er snel bij om zeker te zijn van uw tafel en de tafelschikking.

Heeft u zin in een geheel verzorgd avondje uit voor twee, of om juist met een heel gezelschap heerlijk te tafelen? Beleef deze complete avond in sfeervolle ambiance samen met ons! Een mooie avond waar diner, muziek en zang elkaar afwisselen. Houd voor meer informatie de sociale kanalen van de fanfare in de gaten!

Graag verwelkomt fanfare De Maasgalm u op zaterdag 10 maart 2018 in hun mediterraans restaurant! Bonne appétit!

 

 

Maaslandcentrum

Burg. Maenenstraat 45
6181 EA Elsloo
T: 046.4373575
M: 06.13324438
Contact